Hamnat rätt?

Tänk att varje dag när jag åker hem från jobbet så sitter jag och ler för mig själv. Det spelar ingen roll hur mycket folk, hur stökigt eller stressigt det har varit under dagen så sitter jag där och ler. När det är så, då måste man väl ha hamnat rätt? Eller? Jag trivs då kanon med både jobb och arbetskamrater :) lycklig är vad jag är!! :)

Just nu ligger jag och tittar på BB. Haha! Vilka nötter det finns! :p jag kommer då nörda heeela säsongen :p

I morgon blir det jobb i gen, sen får vi se hur det blir på kvällen. Jag kan juh aldrig bestämma mig :p

Natti natti <3


God morgon! :)

I dag blir det en vända till v-ås och lämna/hämta bil. Gött att ha någonting att göra när man inte jobbar :) och i dag kanske min kavaj kommer med posten också! Provade den när jag var i öret och blev kär, men min storlek fanns inte, så jag beställde en i stället. Blir man kär så blir man ;) och i kväll blir det box nere på maeks. Hade varit kul att få med sig någon att boxas med, så man slipper boxas med någon man inte känner.. Någon som känner sig manad? :)

Ha en bra dag! <3 puss


Bullbak :)

I dag bakade jag och Josefine bullar tills på söndag. Åkte till Willys och handlade ingredienser, svängde förbi pappa och lånade en kavel. När vi gjort degspaden upptäckte vi att kardemumman var borta, skulle gå till Hemköp och köpa ny, i samma veva upptäckte Josefine en knapp på assistenten efter de hade vi degspad i Halva köket :p så de var bara att köpa ny jäst också. Sen gick det bra men bullarna blev jättestora, det blev 28 st när man egentligen skulle ha fått ut 50 st. Men de gör juh Inge ;) häften blev kanelbullar och den andra hälften med mandelmassa fyllning. Mumsiga blev dom också :)

Försökte ladda upp bilder på våra goda bullar, meen det gick inte :/


Lördagen

I morse gick jag upp vid 6 tiden för att åka och angla med Josefine hennes kille och deras vänner. Ingen fiskelycka i dag men det var skönt att vara ute och göra något endå :) tog ett jätte skutt in i duschen när jag kom hem för att Tina lite, sen la jag mig och sov en stund. Tänkte följa med dom ut i dag också, hade strukit klänningen, öppnat en öl och allt men hade ingen lust alls i dag, konstigt nog har inte varit ut hemma sen julafton :p så jag valde att ligga kvar i min sköna säng och kika på melodifestivalen. Och dessutom kan jag träna i morgon i stället för att ligga bakfull :) måste nog masa mig till Hemköp en snabbis dock och köpa frukost, suck! Det är juh kallt :p

Puss på er! :)


Härlig morgon!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och åka till Hedemora i det fina vädret! Vilken härlig sovmorgon, vakna upp till strålande sol! Vilket bra humör man blir på :) äntligen får jag jobba och träffa mina underbara jobbarkompisar, har varit ledig på tok för länge (sen i lördags) och jag saknar mina puckon på jobbet, hehe ;)
Ha en härlig fredag, de ska jag ha <3


Örebro nästa!

Vaknade i morse med tungt huvud och ont i bihålorna.. Självklart när man ska i väg på något. Men jag har bestämt mig att inte bli sjuk, så i dag har jag vilat, druckit te och c-vitamin. Kanske hjälper lite i alla fall ;p jag har även varit ner på stan och kikat efter någonting att ha på mig i morgon kväll. Tänkt att alla kläder man har i garderoben känns så tråkiga på en gång. Hittade en enkel svart klänning med dragkedja fram och diskret tryck över hela också i svart. Den blir nog bra med kilklackar och fjäderörhängen till :) i morgon åker jag nämligen till Örebro och hälsar på Mickis! Och i morgon kväll ska vi ut och slå klackarna i taket (eller så mycket som Mickis revben säger att vi kan :p) längtar som bara den! Så nu ska jag fixa ögonbryn och naglar :)


Vårnytt hemma :)

I går fick jag äntligen tummen ur och tog fram symaskinen för att sy nya gardiner och kuddöverdrag. Tyget har jag gått och kikat på i säkert ett år, och nu var det på rea så då slog jag till 49 kr metern kostade det och kommer från Åhléns. Några veckor efter jag hade köpt tyget till gardinerna var det på halva reapriset, så klart när jag redan köpt :p men köpte en meter till så jag kunde sy kuddöverdrag också :) skålen kommer också från Åhléns, kunde inte riktigt låta bli ;) Jag blev riktigt nöjd över hur det ser ut hemma nu, fullkomligt älskar tyget!! :D

 


RSS 2.0