31/3 -11

I dag var jag och besiktiga bilen, den gick igenom utan problem, tack pappa :)
Humöret va på topp tidigare i dag, men inte längre av flera skäl..
Ett av dom va att de va en liten Olivia som hade ställt till en massa bus medans jag va borta.
Hon vet att hon inte får vara inne på toa, så hon passade väl på medans jag va borta.
Hon hade varit i min nesicär (stavning?) och hittat min sminkborste som de nu var en massa dreggel på, men dock inte sönderbiten. Min eyeliner hade hon bitit sönder och en hel låda med tamponger, så det låg tampongludd överallt :P
Man måste juh bli lite sur på henne så hon vet att hon gjort nå fel, men innombords skrattar jag nästan :P
Det har gått jättebra att lämna henne ensam hittils, men nu vet jag inte va de va..?

Har vart och fixat en annan sak också i dag, men va de är kan jag nog inte skriva här än ;)

29/3 -11

Har varit mycket piggare i dag och hunnit med massor, verkligen toppen :)
Morgonpromenad, skrivit klart den sista uppsatsen och skickan in den, en till promenad, satt och gjorde slutprovet i 4 timmar eller något, va till norberg och lämnade tillbaka en bok, åt på thai med Johanna och efter de blev det en långpromenad, kom hem med en mycket skitig hund så hon fick duscha nu på kvällen. Verkligen en bra dag med mycket gjort som verkligen behövdes efter några dagar med sjuka.

Just nu springer Olivia omkring som fick spatt efter duschen, haha :P Hon är väldigt duktig på att duscha måste jag få säga. Kommer in i badrummet när man ropar på henne sen står hon där så snällt :)

En Kurs blev helt klar i dag, så jäkla skönt! Och i morogn blir det en ledig dag för kurssystemet ligger nere för tillfället, dom skulle väl göra nå uppdateringar eller så. Sen är det bara "på et igen" med två nya kurser.

28/3 -11

Fy fan vilket jävla skit! Nu har jag varit dålig till och från sen i onsdags, det började med maksjuka och feber. På fredagen fick jag i mig lite mat, sen på lödagen va det kört fick (uräkta ordet) rännsketa, igår mådde jag bättre men i morse sprang jag på toa igen så i dag har jag varit trött, trött har sovit mest hela dagen. Bara för man har mycket att göra så får man en massa skit. Sitter här med uppsatsen som måste vara inne i kväll, och känner att en förkylning är på väg. Fan! Tog en alvedon och hoppas att det ger med sig.

Orkar inte med nå mer skit just nu..


A, just de. Fick ett paket på posten i dag, men vad det innehöll får ni inte veta förrän i slutet på maj ;)

24/3 -11

Det blev inte alls som jag hade tänkt och planerat. Skulle ha lämnat in min sista uppgift i går och gjort slutprovet i dag. Men icke! Vaknade i går natt vid tre tiden men en fuktansvärd magvärk, två timmar senare va det kört. Sprang på toa i några timmar, inte alls kul :/ Sen låg jag i feber hela dagen i går. Fick panik över plugget, för jag var helt veck igår. Men ringde till min distanslärare och berättade som det var, hon var jättesnäll och lät mig skjuta upp det sista och göra det när jag blev piggare. Vilken tur! I Dag har jag varit död halft som halft, inge illamående eller så. Men man blir juh helt matt efter magsjuka. Olivia tycker nog att jag har varit ganska tråkig, har bara orkat med att gå ut med henne några vändor, sen har jag nästan sovit resten av dagen..

I morgon kommer Linda, det ska bli så jäkla kul att umgås med henne i några dagar. Nej, jag ville inte ställa in det och göra skolarbetet istället som jag borde men vi har inte setts på snart ett halvår. Hon jobbar mycket på helgerna och vi har inte hittat någon helg när hon är ledig och det passar mig samtidigt. Så i morgon kommer hon, så får jag ta smällen efter helgen sen. Men det kan de va värt! Självklart ringde jag och varnade om min magsjuka, men hon sa att hon lika gärna kunde bli smittad av någon på stan :P

Nu ska jag ta mina sista krafter för i dag och bädda rent i sängen, damsuga och torka golven så det är fint här i morogn :)

22/3 -11

Har setat och skrivit på den sista inlämningsuppgiften innan slutprovet i denna kurs hela dagen i dag eller hela och hela. Jag är en sån där person som skriver lite grann, går och gör något annat ett tag sätter mig och skriver lite till osv. Men jag hade i allafall kommit en bra bit påväg när jag dum som jag va skulle uppdatera ett program och datorn startades om. Nej, jag hade inte sparat det jag hade skrivit. Jag hittade det ingenstans och fick lite smått panik. Har inte alls så mycket tid på mig och absolut inte tid att skriva om de jag skrivit. Men det ordande sig till slut och jag och fick tillbaka allt. Tacka gudarna för det! Har bara i morgon på mig att bli klar med uppgiften. Sen på torsdag är det dax för slutprov, sen är äntligen den här kursen slut! Skönt!

Ska snart åka och ta en promenad med Olivia, hunden som ska bo hos mig i två veckor. Tänkte att jag ville träffa henne innan hon kommer hit så hon kanske känner igen mig lite i allfall. Hon kommer i morogn :) Ska bli kul med lite sällskap.

Och jag får ännu mera sällskap den här helgen för Linda kommer och hälsar på :) Hon kommer på fredag och blir kvar tills på söndag. Kul! Vi har inte träffat varandra på snart ett halvår, henne har jag saknat mycket. Lindipop :)
3/3 -11

Ojoj, det går verkligen lång tid mellan blogginläggen, tror inte det är så många som läser heller så :P

I helgen va jag på kryssning med Johanna och Mickis, det blev en riktigt lyckad vända på östersjön tycker jag allt :)
Ett år äldre har jag blivit också :P Fick ett bidrag till resan av mamma och anders, ett mini hemma spa av Mickis, ett tomas sabo armband med en lycko berlock på av Johanna och ett presentkort av moster med familj.
Bjöd mamma, anders och familjen hedströms på mat på min födelsedag och på lördag kommer resten och fikar.
Då får Molly och Ronja träffas för första gången :) Det ska bli så kul att få se dom ihop <3
Av pappa skulle jag nog få ett bidrag till längdskidor, har velat haft längskidor länge nu. Så vi ska åka till Runes i Skinnskatteberg någondag här och kika och förhoppningsvis komma hem med ett varsit par längskidor. Hoppas man hinner åka någon vända i år innan all snö smälter bort.

I slutet på mars och början på april får jag nog lite sällskap här hemma i två veckor av en liten vovve, ska bli kul :)
Husse och matte ska åka till thailand i två veckor så då får vovven bo hos mig så länge.


RSS 2.0