<3

Bästa familjen! Saknar er, tur att det är Jul snart i alla fall :) fotot är taget ute i stugan en härlig höstdag.


Grillkalas och första advent!

I lördags kväll åkte jag ut till Kalle och grillade med grabbarna och Emelie, alltså grillade dagen innan första advent :p blev en mysig kväll runt köksbordet som slutade ute på kungen :) måste också tillägga att Kalle har fått det riktigt tjusigt på övervåningen, ljust och fint! Lite avis är jag allt ;p

Första advent spenderades hos Helene, Stefan och självklart z. Det bakades mjuk pepparkaka och dracks glögg :) och när jag muttrade som mest över att det inte har kommit någon snö än började det snöa :) yeeey!! Tänk vad lite snö kan göra mig på bra humör :D snön låg även kvar dagen efter, men nu är det lika trist i gen. Men snö på första advent va bra mysigt :)

Nu måste jag tvätta bort ögonbrynsfärgen innan jag ser ut som en turk :p hörs! :)


Fredagsmys!

Denna fredag spenderar jag hemma i ensamheten, händer inte speciellt ofta att jag är själv en fredag. Men det är ganska skönt i bland. Vila, vila bort det sista av förkylningen som envist håller sig kvar, vila och ladda inför en stressig dag med mycket folk på jobbet, ska börja redan kl 8 hade visst varit kaos i dag så nu är det slut på hyllorna. Så måste då klart dit och fylla på lite ;) Ha en mysig fredag, för de ska jag ha!


24/11-11

Kan visst bli lite konstigt i bland när man mobilbloggar, typ inlägg som
Försvinner och bilder som förökar sig.. Men de får ni stå ut med! :p det är tur att jag haft mycket att göra och saker att se fram emot denna höst! Annars hade jag nog legat hemma i fosterställning och deppat ihop.. Snälla snö kom nu!! Så jag kan åka på mina nya skidor, och att det slipper vars sånt här jäkla trökvädet! Har nog aldrig längtat efter snön så mycket som jag gör nu..


RSS 2.0