<3 <3

Man föds med ett helt hjärta. Efter livets gång lämnar man små delar lite här och där. I människor, i platser och i andra saker som betyder mycket. Men man ska nog passa sig för att lämna för stora delar för att orka med hela livet. Förhoppningsvis finns det några som har lämnat en bit av sitt hjärta hos dig. <3


LCHF

Frukost - turkisk yoghurt blandat med vispgrädde och linfrön.
Mellanmål - två babybell ostar.
Lunch - korvstroganoff och blomkålsris.
Mellanmål - en kopp te och några ostskivor.
Middag - omelett och bacon/svamp röra.

Det är faktiskt riktigt gott att banta ;) började i måndags, tänkte gå ner några kilon till sommaren. Jag vill nog inte skriva vad mitt mål är, de behåller jag för mig själv :)


Hem

Nu sitter jag på tågen hem från Malung, jag verkligen varit en toppenhelg! Men det kan juh inte bli annat när man umgås med bästa Linda ;) tänk att det var över ett halvår sedan vi sågs sist men ändå så är det precis som vanligt, som det alltid har varit. <3 det är riktiga vänner det. Nästa gång jag åker upp så har Linda och Johan flyttat till ny lägenhet, Lena och Marcus har flyttat till deras hus som dom håller på att rusta nu som för övrigt kommer bli superbra!! Spännande ;)

Nu tänkte jag roa mig med att skriva handlingslista till veckan, kommer bli lite annan kost för mig framöver, för jag har några kilo som ska bort innan sommaren! :)

Hej så länge!! :)


På väg!

Just nu sitter jag på bussen på väg till Malung, har precis passerat Vansbro så det är inte långt kvar nu. Så många gånger jag har åkt denna väg från hösten 06 fram till nu, är säkert uppe i tresiffrigt men jag har aldrig åkt buss? Undrar varför egentligen.. Är faktiskt ganska skönt, och gratis internet finns det med så de är toppen! :) i morgon väg det av upp till Sälen också för att bada på äventyrsbadet där :) kommer verkligen bli en toppenhelg! Har inte träffat Linda och Lena sedan i slutet på juli.. På tok för länge!!

Ha en bra helg alla! <3 de ska jag ha!


Jag

I år har jag bestämt mig för att försöka tänka mer på mig själv, tänkte att jag kan juh i alla fall försöka.. Jag är en sådan person som först och främst bryr mig om personerna i min omgivning, att dom ska ha det bra och må bra.. En bra egenskap kan man tycka, det tycker jag med men inte när det går för långt, inte när man blir utnyttjad för att man är för snäll och blåögd, Jag måste börja försöka tänka mer på mig själv helt enkelt även om det blir svårt för mig :)

Vad gällande mitt älskade jobb så hade jag ett litet möte med min chef i går, jag fick ett nytt kontrakt med mera tid! Inte för att det var mycket men det går framåt i alla fall :) "Ha lite is i magen nu fram över så ska du se att du får jobba mera, har en stark känsla av det." Så is i magen är precis vad jag tänker ha!! Vi bokade även in mig på en kurs "smak och sensorik" som jag ska i väg på i slutet på mars, längtar!

Längtar även till helgen, då lämnar jag avesta för en stund och åker upp till Malung och hälsar på mina hjärtan som jag har där uppe. Vi har planerat en rolig helg med utflykter, Ska bli kul!

"Man ska göra knäppa saker medan man kan!" - Frida
Nya måttot kanske? ;p


RSS 2.0