Tidig..

Här sitter jag utanför jobbet och väntar, i snart en timme har jag suttit här. Måste ha skrivit fel tid, trodde jag började kl 8 men när jag kom hit var det alldeles mörkt.. Ingen här, suck! Hade kunnat sovit en timme till med andra ord.. Nä, in kommer jag inte heller, har ingen nyckel till larmdosan så jag kan inte larma av. Måste nog ta och prata med chefen om de :p Har nog aldrig någonsin lyckats komma till jobbet för tidigt någon gång..

Aja, ingen idé att bli bitter över de. För snart ligger jag på en strand i solen och har det gött!


Väntar..

Framme i Stockholm, nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta oss systembolagare till skarpö på kurs. Smak och sensorik i tre dagar. Har inte varit så jätte peppad faktiskt men det kommer nog när jag väl kommer dit :) Blir nog riktigt bra!

I går var jag och Josefine ut på en tre tummars ridtur med islandshästar. Det känns i dag vill jag lova, både i ben och i axlar.. Märks att man inte rider särskiljt ofta, haha :p men vilket kanonväder vi hade i går, helt underbart!

Vi plockade även undan alla saker i rummet i går, för målaren är där nu och ska måla taket. Kändes jätte konstigt när de va så tomt i går.. Kommer hem till ett nymålat tak på onsdag och säkert kaos :p

Nu ska jag hoppa på bussen!
Hörs!


Snabbinlägg

I dag gick jag och Johanna till hennes mamma för att hon skulle väga sig, och det går bara nedåt! Hon är så duktig den där Johanna! :D jag passade också på att väga mig -1 kg sen jag vägde mig sist, inte för att jag ens försökt gå ner så :p

Gamla byn var nyss här och skruvade fast en lucka ovanför garderoben som ramlade ner för ett tag sen. Påpekade när dom var här att färgen u taket lossnar och i går ramlade det även ner en bit :p jag sa att jag trodde det berodde på att det är så fuktigt här, och mycket riktigt så har jag ingen ventilation utifrån. Så dom skulle komma och fixa de sa han. Göttans så nu kanske man slipper imma på alla fönster så fort man kokar ett ägg :p Måla taket skulle dom också göra :)

Nu blir det en vända på stan, får se om man hittar nå bra :) tänkte även boka tid hos fotvården och hos Desirées.

Hoj!


Resa!! :D

I söndags var jag, Mickis, Josefine och marina till Borlänge för lite shopping. Då passade jag och Mickis gå in på ticket för att kika på lite resor. Tillslut bestämde vi oss för Gran Canaria, playa del ingles. Vi åker den 26 maj, så nu är det bara 23 dagar kvar! Japp nedräkningen har börjat!! Det ska bli så skönt och kul att komma i väg och ha det bra, äta och dricka vad man vill utan att tänka, för de är redan betalt ;) Men nu sitter jag här och funderar på hur rackarns jag ska hinna göra allt som jag måste göra innan vi åker :p hehe, ja på något sätt måste jag hinna :p gjorde en liten lista på lite saker och det är säkert massor jag har missat..

Längtar som en tok!! :D


RSS 2.0