8/12 -10

En skadad när bil voltade

En person skadades i en våldsam singelolycka på väg 800 vid Sjöbo nordväst om Sala tidigt på måndagsmorgonen.

Relaterat

Det var strax före klockan fyra som olyckan inträffade. En personbil körde av vägen och voltade ner i ett dike.Det fanns två personer i olycksbilen. En av dem fick föras till sjukhus för observation. Men enligt polisen var skadorna endast lindriga. Den andre personen som fanns i olycksbilen klarade sig helt oskadd.

Bil gled ner i dike

Silvköparen
En bil hamnade i ett dike vid Silvköparen tidigt på måndagsmorgonen.Dela...

Relaterat

Strax före klockan fyra på måndagsmorgonen kom larmet till polis och ambulans. En kvinnlig bilförare i 20-årsåldern tappade kontrollen över sin bil som gled ner i ett dike efter länsväg 800, tidigare riksväg 70. Hon fördes till akuten i ambulans för kontroll, men var inte allvarligt skadad. Hennes passagerare, en kvinna i samma ålder, klarade sig helt oskadd. 
Japp, i natt va det ett år sen vi voltade ner i diket med bilen på väg hem från sala efter en lugn spelkväll..
Nu är kl 10, så för precis ett år sedan va vi fortfarande kvar på Västerås lassrett..
Om jag minns rätt kom vi hem strax efter 12 den dagen, fick åka hem med sjuktransport, jag iförd ett par gröna pappersbyxor som va på tok förstora :P  Usch ja, de måste ha varit den längsta natten i mitt liv..
Men texterna ovan, som stod i tidningen stämmer inte. Vi åkte båda in med en varsin ambulans, jag hade inte ens ett blåmärke men va dock chockad. Johanna hade ont i ryggen, men det gick som tur var över efter en veckas vila. Nog känns det fortfarande när man ska ut och åka bil, speciellt när det är mörkt och halt..RSS 2.0