En lördag med familjen :)


21/10-11

Så här såg det ut på jobbet när jag kom dit i morse, så startade alltså dagen med vinprovning. Alltid lika kul och verkligen lärorikt. Älskar verkligen mitt jobb, jag lär mig någonting nytt varje dag och jag vill bara lära mig mer och mer! En glädjande nyhet fick jag i dag också, ska i väg till Borlänge på truck kurs inkom kort. Verkligen kanon :) fick även höra lite mer saker i dag, men det berättar jag en annan dag när det är klart. Så just nu är jag glad i skälen :) blev verkligen en bra dag på jobbet trots att den var lite rörig på slutet, men jag tycker det är desto roligare att jobba när det mycket folk.

Nu ska jag mysa ner mig till en film, medans de andra ska ut på galejj. Meeen nästa helg då blir de party av i Örebro men två av mina hjärtan :D längtar som bara den!!


Mobilblogg

Nej, jag har inte bloggat på bra länge nu.. Det är nämligen så att mig dator inte vill fungera som den ska. Men fick ett tips om att blogg.se har en app så tänkte försöka mig på att blogga igen :) kanske inte blir några längre inlägg, men bättre än ingenting.

I dag har jag umgåtts med Helene och zackarias större delen av dagen, gått långpromenad, blev bjuden på lunch - super god laxgratäng vilken tur jag hade ;) sen slappade vi mest i soffan. A just de, jag va även där och fick höra zackarias skratta på riktigt för första gången, och nog blev man tårögd allt :)

I morgon på jobbet blir det vinprovning innan öppning, alltid lika kul! :)


RSS 2.0