Butter butter..

I dag va det en sån där dag jag bara kände för att lägga mig under täcket.. Sur över mitt skavsår, så jag inte kunde gå på gympan. Det gick fel på jobbet och irriterad över småsaker. Aja ni vet hur det kan vara vissa dagar :p tog mig i alla fall till gymmet när jag kom hem från jobbet och cyklade i 2 mil, utan skor förstås för sånna gör ont just nu :p Så nu känns det mycket bättre! :D


Skidåkning :)

I morse när jag vaknade var det perfekt temperatur ute för att åka skidor. Så skrev till Johanna och frågade om hon ville med och det ville hon. Vi åkte på golfbanan i åsbo och hela den vändan är 8,5 km och vi åkte hela. Det är långt för mig det! Det här var 5e skidturen för mig sen jag fick mina skidor för två år sedan. Innan de har jag inte åkt sen jag var liten för sisådär 15 år sedan :p Haha! Drygt var det men kul som bara den! Och jag som är rädd för backar tog mig i kragen och åkte ner för en av dom :) heja mig, 8,5 km skidor och dessutom ner för en backe! Men på köpet fick jag ett skavsår på ena hälen stort som en 1-krona ungefär :/ Så sista kilometern stakade jag bara, gjorde för ont annars.

Nu har jag tagit en varmdusch som jag trodde skulle va skönare än den va. Gjorde förbannat ont och duscha med skavsåret vill jag lova! Ätit en god matlåda sen i går och krupit ner i sängen en stund :)

Blir nog ingen gympa för mig i kväll, tror inte det går något bra med skavsåret. Så det blir nog Thaimat och bio i stället ;)


Lördag

I dag blev det ingen träning. Jobbade först sen åkte jag hem och vilade, Gud så skönt va trött i dag. Men jag gjorde jättegod mat efter ett viktväktar recept. Kyckling i ugn med zucchini, tomat, lök och championer och till de en vitlökssås gjord på 4% crème fraîche.

I morgon blir det dubbelpass, antingen skidor på dagen eller zumba eller en vända på gymmet. Och sen gympa på kvällen :) hehe


Mina tre första kilo borta :)

Hej hej!
Länge sedan jag bloggade nu, kanske inte har haft så mycket intressant att skriva om. Men nu så, tänkte jag skriva lite hur det går för mig i min viktnedgång. Om det är någon som vill hänga med mig på min resa ;)

I dag är det två veckor sedan jag började med viktväktarna. Men bara med deras app som är superbra. Där fyller man i vad man äter och ser direkt hur många poäng det är. Och hur många poäng träningen man har gjort är värd. Har tyvärr inte varit iväg på något möte än, mötena är på så dumma tider och jag jobbar dumma tider också så det har inte gått ihop än. Så det går bli någon gång när det passar.

Men vägde mig i dag och tre kilo har jag gått ner på två veckor! Tjoho!! :)

Det är så härligt att ha folk runt omkring sig som peppar en. Jag har Kristina på jobbet som också håller på att gå ner i vikt. Jag har Johanna som vet vad hon pratar om och peppar mig till träning och som träningskompis. Och Josefine an annan träningskompis. Helt underbart! :)

Har nyss varit på gympa, så nu ska jag ta ett skutt in i duschen och sedan ära något innan jag kryper ner i sängen.

Puss hej!


RSS 2.0